Apartman Viva - Zagreb

Location pinApartman Viva - ZagrebBosanska 1, Donji Grad, 10000 Zagreb

PLATI REZERVACIJU

Apartment Viva

Apartman Viva nalazi se u Zagrebu, na 1,2 km od Hrvatskog muzeja naivne umjetnosti i Muzeja prekinutih veza. U svim prostorijama dostupan je besplatni WiFi.

Sve smještajne jedinice obuhvaćaju prostor za sjedenje i blagovaonicu. Također sadrže kuhinju s pećnicom, tosterom i električnim kuhalom. Gostima su također na raspolaganju vlastita kupaonica s papučama te ručnici i posteljina.

Tehnički muzej u Zagrebu i crkva sv. Marka udaljeni su 1,2 km od apartmana Viva. Zračna luka Zagreb smještena je 12 km od apartmana Viva.

Donji Grad je odličan izbor za putnike koje zanimaju arhitektura, Istraživanje Starog grada i hrana.

Ovo je omiljeni dio odredišta 'Zagreb' za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Zagrebu! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartman Viva - Kontakt osoba: Zorka Mikić Kalogjera

Apartman VivaKontakt osoba: Zorka Mikić Kalogjera

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.